luni, 16 martie 2009

Biserica Crestina Penticostala din Slobozia


Vineri, 13.03.2009, un grup de tineri din Biserica "Vestea Buna" au mers insotiti de fratele Silviu Petrean la Biserica Crestina Slobozia.
Mai sus sunt cateva imagini cu exteriorul si interiorul bisericii. Este o casa veche, chiar foarte veche, care nu a beneficiat de reparatii din cauza fondurilor. Nici nu avea cum, deoarece in biserica lucreaza in jur de 6 frati, si zona este una foarte saraca. Fratele pastor Groza Daniel ne-a povestit ca de 14 ani este in Slobozia si incearca sa reabiliteze cladirea bisericii, dar nu are fonduri. A incercat in mai multe randuri, dar nu a reusit sa stranga mai nimic. Si pe aceasta cale dorim sa va incurajam in a dona sume mai mici sau mai mari, dupa cum va lasa inima, pentru aceasta biserica. Daca Domnul Isus v-a pus pe inima aceasta biserica, puteti sa trimiteti un email la fratele Silviu Petrean (petrean.silviu@gmail.com sau vestea_buna_vl@yahoo.com) unde puteti solicita contul unde veti depune suma dorita. Noi o sa va trimitem periodic poze cu evolutia bisericii, stiri noi despre Slobozia, si cum Dumnezeu a lucrat si va lucra prin donatiile dumneavoastra.
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa darnicie!

2 comentarii:

  1. Daca de exemplu cineva vrea sa primeasca darurile spirituale supranaturale de la Sfantul DUh ce trebuie sa faca ca sa primeasca darurile vindecarii exorcizarii demonilor etc. ?

    RăspundețiȘtergere
  2. trimitemi un email la neagoelaur@yahoo.com cu instructiunile

    RăspundețiȘtergere