duminică, 4 iulie 2010

Promoveaza proiectul Afaceri Crestine!

Pentru ca acest proiect sa devina functional si sa ajute in mod real comunitatea crestina, trebuie sa fie cunoscut de cat mai multa lume, si utilizat in mod regulat. Ne dorim ca site-ul sa ajunga sa fie exact ca acel prieten pe care il intrebi: "Auzi, stii pe cineva care face ... ? ". Trebuie ca un numar mare de crestini sa se inscrie si sa isi creeze pagini de prezentare, si trebuie ca un numar si mai mare de crestini sa le rasfoiasca. Pentru ca acest lucru sa se intample, avem nevoie si de ajutorul tau! Iata cateva lucruri simple pe care le poti face pentru a ne ajuta:

Trimite un email prietenilor crestini

Cu siguranta ca te gandesti la cineva caruia i-ar sta bine cu o pagina de prezentare aici. Trimite-i un mail si spune-i despre acest site! De asemenea, trimite un mail si celorlalti prieteni crestini ai tai, indemnandu-i sa caute informatii si sa duca mai departe vestea despre Afaceri Crestine.
poster promovare Afaceri Crestine

Printeaza un poster si afiseaza-l la avizierul bisericii tale

Cand fratilor le merge bine, bisericilor si adunarilor le merge bine. Fiecare conducator de adunare ar trebui sa se asigure ca membrii ei cunosc acest site si sunt promovati pe el. O metoda foarte simpla este sa descarci afisul de prezentare, sa il printezi si sa il afisezi intr-un loc vizibil (avizier, geam, etc.) in biserica ta.

Alatura-te grupului Afaceri Crestine de pe Facebook

Acest grup a fost creat pentru promovarea proiectului folosind retelele de social networking. In viitor este posibil ca si alte retele sa fie accesate. Poti intra pe pagina grupului si de asemenea poti invita prietenii tai sa devina membri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu