marți, 31 martie 2009

Pagina web la Biserica "Vestea Buna"


De astazi 31 martie 2009 Biserica "Vestea Buna" Ramnicu Valcea are si un site oficial. Acesta este www.vesteabunavalcea.ro . Este in lucru, dar in cel mai scurt timp vreau impreuna cu echipa care se va ocupa de aceasta pagina, sa postam predici, informatii si chiar sa transmitem online predicile de duminica dimineata din Biserica "Vestea Buna" Ramnicu Valcea.
Multumesc Domnului pentru acest privilegiu si de asemenea doresc sa multumesc conducerii Bisericii pentru alocarea resurselor financiare necesare.

Speram ca aceasta pagina sa aduca cat mai mult evanghelia in computerele dumneavoastra, si Cuvantul lui Dumnezeu sa vorbeasca la cat mai multe persoane. Daca aveti sugestii sau subiecte care v-ar interesa le asteptam pe adresa de email: vestea_buna_vl@yahoo.com

Pe aceasta cale mai vreau sa multumesc fratelui Adi Dan de la Cluj care ne-a ajutat in obtinerea domeniului si speram ca ne va ajuta si in viitor. Dumnezeu sa-l binecuvinteze. Dansul administreaza un site foarete bun cu predici audio si video www.predic.ro . Va recomand acest site care se poate accesa si de pe blocul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu